Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ζωή σαν ..... pacman !!!!

Είμαι σίγουρη ότι το pacman το γνωρίζετε όλοι, έτσι δεν είναι; Αυτό το απίστευτο, θεότρελο, παιχνιδάκι που στόχος του είναι ο mr pacman να τρέξει μέσα σε έναν λαβύρινθο, να αποφύγει τα χρωματιστά φαντασματάκια που τον κυνηγούν και να φάει όσο περισσότερες τελείες και φρουτάκια μπορεί !


Σαν έφηβη μάλιστα διασκέδασα πολλές φορές παίζοντας αυτό το παιχνίδι σε ένα Atari, υπάρχουν όμως στιγμές σήμερα, που νιώθω λες και η ζωή μου είναι ..... μια πίστα pacman.

Όλο τρέχω, τρέχω, τρέχω να προλάβω να φτάσω στόχους - φρουτάκια και να αποφύγω τα .... φαντάσματα που με κυνηγούν. 

Κάθε φορά όμως που μια πίστα τελειώνει, αρχίζει μια δυσκολότερη. Και εκεί που νομίζω πως έχω κερδίσει, μια καινούργια πίστα αρχίζει και πρέπει να αρχίσω το τρέξιμο και το κυνηγητό από την αρχή. Για να προλάβω να φάω τις τελείες και τα κερασάκια πριν με πιάσουν τα φαντάσματα. 



Άσε που μερικές φορές χάνω κάποια φρουτάκια - στόχους, δεν τα προλαβαίνω όλα...

Και ναι μεν όλη η "διασκέδαση" βρίσκεται στο "παιχνίδι" της ζωής, αλλά νιώθω πολύ κουρασμένη και χρειάζομαι επειγόντως ένα πλήκτρο "pause". 

Έτσι, ίσα - ίσα για να πιω ένα ποτήρι νερό !!!

9 σχόλια:

  1. Μα να σου πω. Συνεχεια τρεχουμε και αμα σταματησουμε για λιγο ολα μενουν πισω.
    Φιλακια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαράκι καλημέρα! Όλοι νομίζω κάπως έτσι νιώθουμε. Όλοι θέλουμε ένα pause. Να βρεθούμε κοντά στη θάλασσα και να ακούμε μόνο το ήχο των κυμάτων. Ελπίζω οι μέρες που έρχονται να σε βρουν πιο ήρεμη και χαλαρή και να βρεις λίγο χρόνο να ξεκουραστείς. Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α ρε Μαράκι.. υπομονή και που θα πάει θα το τερματίσεις... Όλοι κάπως έτσι νιώθουμε μερικές φορές.. Να ξεκουραστείς τώρα το Πάσχα να πάρεις και δυνάμεις!! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ κάπως έτσι αισθάνομαι τελευταία.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα αυτή δεν είναι και η ζωή ??
    Πάντως δεν πλήττουμε......
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρία, πήγαινε αυτό το ταξιδάκι που λέγαμε. Το χρειάζεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευφάνταστο και "straight to the point", όπως θα έλεγαν και οι Αγγλόφωνοι. Καλή η πρόταση της φίλης, να την κάνεις έστω και εν συντομία για άλλες πολιτείες. Γνωρίζει όμως η "Daeira mommy", ότι είσαι τύπος και υπογραμμός όσον αφορά την τήρηση των παραδόσεων, όπερ σημαίνει κουλουράκια, τσουρέκια, ενασχόληση με άλλα οικιακά και τανάπαλιν η pacman διαδρομή, που σε οδηγεί στην αφετηρία και όχι στην έξοδο... Μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις στην τελική για να ρελαξάρεις; Είπαμε, φιλότιμο, φιλότιμο, αλλά όχι και μέχρι τελευταίας ρανίδος.!!!
    Η στοργική συνάδελφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι μερικές φορές κάπως έτσι είμαστε.Τα ΣΚ εγώ προσπαθώ μερικές φορές να βάζω πάνω από όλα το τι θέλω και όχι το τι πρέπει(άλλωστε οι δουλειές του σπιτιού ποτέ δεν τελειώνουν)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Pause και γρήγορα για ανάσα! Και να είναι πολυήμερη :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έλαααα, γράψε κάτιιιιιι κλικ κλικ κλικ κλικ ........